Tiranë

Studentët nga protesta në Tiranë: Ditë historike, urime Ushtria e Kosovës

Votimi për krijimin e ushtrisë nga Kuvendi i Kosovës nuk ka kaluar jashtë vëmendjes së studentëve, pavarësisht problemeve të tyre.

Nga Kryeministria ku po protestojnë në ditën e 10, ata u përcollën urimet për këtë ditë historike motrave dhe vëllezërve nga Kosova.

Studenti: Sot ndoshta ne nuk kemi shumë përkrahje, por sot është një ditë historike për motrat dhe vëllezërit tanë kosovarë. Është ngritur historia, është ngritur ushtria e Kosovës. Studentët shqiptarë e mbështesin Kosovën, i mbështesin vëllezërit kosovarë për këtë ditë historike të tyre. Për Kosovën të këndojmë himnin tonë kombëtar.