Edi Rama

Studentët kalojnë natën jashtë, Rama tallet nga instagrami: Kur do flasim?!

Teksa prej 8 ditësh studentët presin nga kryeministri Rama plotësimin e 8 pikave të tyre, kreu i ekzekutivit gjen kohë të bëjë edhe “gallatë”.

Studentët do e kalojnë natën një pjesë e tyre tek ministria e Arsimit dhe një pjesë poshtë zyrës së Ramës para kryeministrisë, ndërsa Rama ka postuar një foto në instagram, ku i pyet se kur janë të gatshëm për dialog.

Protesta e studentëve duket se nuk ka të ndalur, deri ne plotësimin e kërkesave të tyre, ndërsa Rama i cili kërkon dialog me ta është shprehur se nuk do të lëshojë “pe” deri në uljen së bashku në një tryezë.