Trendi

Si të vishemi në një intervistë pune?

Keni aplikuar në vendin e ëndrrave të juaja, dhe jeni thirrur për intervistë pune aty. Por ju jeni humbur e nuk dini se si të visheni, përshkak se mendoni që kjo do të ndikoj shumë se a do të pranoheni aty.

Disa dizajnerë propozojnë që së pari të jeni të qetë dhe të keni një vizion të pastër, ata thonë se duhet të vishni rroba me ngjyrë të shëndrritshme siç është e bardha.

Por thonë se nëse aplikoni për ndonjë korporatë duhet të vishni rroba të cilat janë më klasike dhe që kanë palltë.

Ndërsa nëse aplikoni në ndonjë qendër që merret me punë kreative duhet të visheni më shumë në stilin vintage.