Lojtari

Si qëndruan aktiv gjatë pandemisë sportistët? Flet futbollisti nga Podujeva

Situata e krijuar nga pandemia e virusit Covid-19, ka bërë që shumë fusha të mos funksionojnë normalisht, përfshirë këtu edhe sportin.

Me gjithë situatën e krijuar, sportistët si duket nuk janë ndalur në ndjekjen e pasionit të tyre.

Njëjtë ka ndodhur edhe për Dion Ahmetin, 15-vjeçarin nga Podujeva, të cilin pandemia nuk e ka ndalur që të qëndrojë aktiv në sportin që ai preferon, futbollin.

Më poshtë keni intervistën e plotë të Dionit, ku tregon se si ka kaluar gjatë kohës së karantinës dhe sa e vështirë ka qenë që të qëndrojë në formë: