Shqiptarët e Shqipërisë dhe Kosova

Jemi përbetuar që me shqiptarët e Kosovës përbëjmë një e vetme, se Kosova është Shqipëri e Shqipëria është Kosovë. Nga ana shpirtërore e besoj që kështu është. Po sa konkretisht jemi të tillë?