“PërPuthen”

Shqipja nxjerr ‘bombën’ e radhës, publikon një incizim të autores së “Për’puthen” me një konkurrent VIDEO

Disa ditë më parë, ish-konkurrentja e “PërPuthen”, Shqipe Hysenaj, u shpreh se do të nxirrte një regjístrim lidhur me këtë emision.

Ajo e ka mbajtur fjalën dhe sot ka publikuar një regjistrim të autores së “PërPuthen”, Olsa Muhametit, në rrjete sociale.

Në audion e publíkuar dëgjohet Olsa duke folur me Erjon Gecën (një tjetër ish-konkurrent).

“Ti e di shumë mirë që aty brenda është show”, shprehet autorja e “Përputhen”.

“Bravo Olsa ke folur të vërtetën, tani fute Anën të thotë historinë e saj të dhimbshme”, ka shkruar Shqipja krahas postimit.