konfirmon MPB

Shpërthim në QT Mavrovasja në Shkup

Një shpërthim ka ndodhur mbrëmë në një lokal në qendrën tregtare Mavrovasja në Shkup.

Nga MPB-ja për MIA-n informuan se incidenti është paraqitur në polici rreth orës 01:35. Në kohën kur ka ndodhur shpërthimi objekti nuk ka punuar. Nuk ka të lënduar.

Sipas denoncimit, thonë nga MPB, janë dëmtuar qelqet e objektit si dhe dyqanet përreth.

Është kryer ekspertizë dhe punohet në zbardhjen e rastit.