Policia e Kosovës

Shpërthim në Mitrovicën Veriore, dëmtohet xhami i një banese dhe i një veture

Dy persona kanë raportuar se si pasojë e një shpërthimi në Mitrovicën Veriore janë dëmtuar një xham i një banese dhe një xham i një veture.

Rasti është duke u hetuar.

“ASGJËSIM APO DËMTIM I PASURISË/Mitrovicë Veri 30.01.2023 – 03:00. Dy ankues meshkuj kosovarë kanë raportuar se nga një shpërthim është dëmtuar një xham i një banese dhe një xham i një veture. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e PK-së.