këngëtari

Shpat Kasapi kapet me drogë (Dokument)

Këshilltari i Artan Grubit, këngëtari Shpat Kasapi është kapur me drogë të llojit Kokain ( 2 paketa të vogla ) para 1 muaji në lagjen Gjorce Petrov në afërsi të SP PLANET, shkruajnë mediat maqedonase.

Ai është arrestuar dhe ndaj tij është ngritur padi adekuate. Ai është liruar por ndaj tij do të filloj gjykimi së shpejti.

Image