Makina

Shkrumbohet nga flakët mjeti në Tiranë, ngjarja dyshohet e qëllimshme

Një makinë është djegur pranë Fushës së Aviacionit në Tiranë, në rrethana ende të panjohura. Automjeti është djegur plotësisht.

Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes për të zbuluar pronarin e saj dhe shkakun e djegies së makinës