VIDEO

Shkelja e dy këmbësorëve në Ozdrim: Familja Shala ia zgjat dorën e pajtimit asaj Elshani

Të shtunën, në fshatin Ozdrim të Pejës dy këmbësorë u goditën për vdekje nga një veturë.

Fadil dhe Avni Shala, u varrosën sot.

Ndërkaq dy familjet, Shala dhe Elshani shtrijnë dorën e pajtimit.

Aty mori pjesë edhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj.

Haradinaj aktin e pajtimit e quajti të ndershëm dhe burrëror.