Shikoni se me çfarë buzëqeshje i pret ky qen pronarët e tij

Ky kafshë miqësore definitivisht e di se si ta shprehë dashurinë e tij ndaj pronarëve të tij me fat!

Mbarështuesit e qenve kanë pohuar prej kohësh që Retrievers janë ndër racat më miqësore dhe më besnike të qenve, të përsosur për një familje me fëmijë, transmeton lajmi.net.

Por ju mbase edhe mund të mos na beson, por shikoni këtë qëndrim besnik të këtij qeni kur ai sheh pronarët teksa i afrohen.

Edhe zemra më e ftohtë do të shkrihet kur një krijesë e bukur tregon  dashurinë e saj kaq shumë. 

https://www.instagram.com/p/Bo9GuVvgIuQ/?taken-by=puppy.addiction