Sherr

Sherr i pazakontë mes vajzave në Durrës, e tërheq zvarrë nga makina dhe…

Meshkujt njihen si më gjaknxehtë nga natyra. Por ka raste kur edhe femrat nxehen po aq lehtë sa edhe gjinia.

Shembulli më i mirë është sherri që sjellim në videon e mëposhtme dhe që ka ndodhur një ditë më parë në qytetin e Durrësit.

Një sherr i paprecedentë që përplas dy vajza, njëra prej të cilave tenton ta nxjerrë nga makina zvarrë dhe ta godasë vazhdimisht.

Ende nuk dihen shkaqet e ngjarjes.

Në video shihet që njëra prej vajzave tërheq zvarrë ngamakina një tjetër dhe e dhunon fizikisht.