Sheila Haxhiraj

Sheila ‘tradhëtohet’ nga veshja, për pak i del gjoksi në fushë

Sheila Haxhiraj është paraqitur tepër transparente sonte

Sheila Haxhirajn për pak e ka tradhtuar veshje.

Këngëtarja shqiptare ka bërë një fotosesion të ri me një palë veshje leopard, por ajo që nuk ka shkuar në rregull kanë qenë jelekët e saj transparent.

Sheilas, në një moment ka mundur ta tradhtojë veshja dhe asaj t’i ekspozohet gjoksi i saj.  

Kujtojmë se Sheila ishte pjesë e shtëpisë Big Brother Albania VIP, por ajo ishte një ndër banorët e para që u eliminuan nga loja.