Protestojnë

Serbët protestojnë në veriun e Mitrovicës

​Serbët të cilët jetojnë në veriun e qytetit të Mitrovicës po mbajnë një protestë e cila ka filluar në orën 12 e 44.
Ndërkohë në këtë pjesë të qytetit shihen të vendosura forcat e Policisë së Kosovës dhe trupat e KFOR-it gjithashtu.

Protesta po zhvillohet në afërsi të Urës së Ibrit.