Thënie

‘Serbët janë kriminelë gjakpirës, do t’i bombardojmë’! 10 thëniet e njerëzve më të pushtetshëm të botës që po tërbojnë serbët

Në vitët e 90-ta filluan luftëratë në ish-Jugosllavi të nxitura nga politika shoveniste serbe, dhe gjatë këtyre luftërave u pa fytyra e vërtetë barbare e serbëve, duke kryer krime të tmerrshme që nga Kroacia deri në Kosovë.

Në një kohë, kur serbët janë tepër të frikësuar nga një bashkim i mundshëm mes Shqipërisë dhe Kosovës, ju sjellim 10 thënie madhështore të njerëzve më të mëdhenj dhe më të pushtetshëm të botës, kundër Serbisë.