Serbët ilegalisht fusin kombi me mallra në Kosovë, ndalohen nga KFOR-i

Një kombi me targa të Serbisë është ndaluar nga KFOR-i në Zubin Potok.

Në këtë kombi që ishin duke e vozitur dy të dyshuar serb, shtetas të Serbisë, kishin ngarkuar mallra të ndryshme, pa dokumentacion.

Me vendim të prokurorit kombi dhe mallrat janë dërguar në terminal doganor.

Ndërsa, rasti shkon në procedurë të rregullt.