‘Selfie’ i parë i ministrit të ri të Punëve të Brendshme (FOTO)

Këshilltari i Ramush Haradinaj, Avdullah Hasani ka publikuar ‘selfien’ e parë me Ministrin e ri, Ekrem Mustafa dhe deputetin e AKR-së, Labinot Tahiri.

Ekrem Mustafa pritet të zërë vendin e ministrit tashmë të liruar nga detyra në Ministrinë e Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, raporton Ballkani.info.

Të tre zyrtarët vijnë nga Ferizaji.