Sekspertja

Sekspertja ekspozon mesazhe seksuale që i janë dërguar asaj nga burrat në Instagram

Disa nga mesazhet më të mërzitshme që merr sekspertja nga burrat në rrjetet sociale.

Ndërsa disa të panjohur i luten asaj për foto nudo, të tjerët kërkojnë ta takojnë atë për seks.

Mesazhe të tjera të vlefshme përfshijnë djem që kërkojnë me padurim për madhësinë me Nadia. Në një video në YouTube, ndikuesja australiane zbuloi se si po lufton kundër këtyre “zvarritjeve”.

Nadia tha: “Kam marrë aq shumë imazhe të padëshiruara të personave që nuk kam numër”. Le të themi se nëse do të merrja një dollar për secilën fotografi të pakërkuar që kam marrë, nuk do të më duhej një punë tani, shkruan Daily Star. Për të paralajmëruar goditjet kundër ngacmimit të saj me mesazhe seksuale, Nadia ka filluar të emërojë dhe të shajë fajtorët.

Këtu janë dhjetë nga mesazhet më të mira që iu janë dërguar seksit në javët e fundit:

  • “Cila është madhësia e gjirit tuaj”
  • “A ju pëlqen të brendshmet e bardha Nadia?”
  • “Pse nuk bën ndonjë pornografi?”
  • “Le të bëjmë seks”
  • “Nëse mund të më dërgoni disa foto seksi, jeni shumë tërheqëse”
  • “Mund të dërgoni një fotografi lakuriq, me të vërtetë më pëlqen shumë”
  • “Na trego trupin tënd të bukur. Të gjithë atë”
  • “Cila është fantazia juaj?”
  • “A do ta vlerësonit penisin tim?”.