Mercedes G

Sekretari i Ministrisës së Ekonomisë, Fatos Qerimi, i dhuron Policisë së Kosovës një veturë të blinduar

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Fatos Qerimi ia ka dorëzuar sot një veturë të blinduar Njësisë Speciale Operative të Policisë së Kosovës.

Në ceremonisë e dhurimit të veturës “Mercedes G”, Qerimi u shpreh i lumtur që në emër të MEA-s po ia dhuron Policisë së Kosovës këtë veturë, ndërsa uroi që kjo të përdorët vetëm për raste të mira.