Licensa

Sapo mori patentë shoferin, shikoni si e parkon veturën kjo grua

Definitivisht, disa njerëz thjeshtë nuk janë për veturë.

Keni parë vozitje të këqija, por si kjo s’besojmë që keni parë ndonjëherë.

Kjo grua sapo ka marrë patentë shoferin, por duket se parkimi i veturës për të është shumë i vështirë, transmeton Ballkani.info.

Kamerat e sigurisë, kanë kapur momentin e pabesueshëm kur një grua tenton ta parkojë veturën e saj. Lëre që nuk e parkon, por shkatërron veturat e tjera dhe në fund edhe të veten. Shikojeni: