Samiti

Samiti në Tiranë, Rama e nis ditën i lumtur

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, mëngjesin e sotëm e ka nisur me një fotografi poshtë së cilës ka shkruar se sot është një tjetër ditë e veçantë.

Kjo pasi Shqipëria mirëpret Samitin e Ballkanit Perëndimor me BE-në për Planin e Ri të Rritjes.

“dhe me veçantinë e një tjetër dite, ku Shqipëria mikpret Samitin e Ballkanit Perëndimor me BE për Planin e Ri të Rritjes, i cili do të mundësojë një mbështetje të re për gjashtë vendet e rajonit tonë, ju uroj të gjithëve një ditë të mbarë”, ka shkruar kreu i qeverisë shqiptare.