COVID-19

Rritet numri i të prekurve me Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 15 raste të reja me Covid-19.

13 raste të reja në Durrës, 1 në Shkodër dhe një në Tiranë.

VIJON