Grushtat

Rrahje mes femrave dhe meshkujve në Ferizaj, njerës i humbin ndjenjat

Një rrahje mes dy femrave ka ndodhur në një lokacion në Ferizaj. Siç thuhet në një video të postuar nëpër rrjetet sociale njëra prej të përfshirave në rrahje ka mbetur pa ndjenja.

Nuk dihet motivi që ka çuar deri te kjo rrahje por në video ato shihen shumë të ashpra me njëra-tjetrën.