Roth: Është mirë që Hungaria hapi kufijtë për refugjatët

Sekretari shtetëror për Çështje Evropiane në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Michael Roth në profilin e tij në “Twitter” shkroi se është mirë që Hungaria i hap kufijtë për refugjatët.

Ish-kryeministri, Nikolla Gruevski nga dita e djeshme ndodhet në Hungari dhe kërkon azil politik nga autoritetet Hungareze,

Ai është i dënuar për dy vite burg në lëndën e PSP-së të quajtur “Tanku”, gjegjësisht për blerjen e “mercedesit” luskoz. PSP-ja akuzon ish-kryetarin e OBRM-PDUKM-së edhe për veprime tjera kriminale.