Shkup

Rëndohet situata në Maqedoni – 535 raste të reja me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 535 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni.

Gjatë ditës së djeshme janë bërë 2445 testime në nivel vendi. Shumica e rasteve pozitve janë nga Shkupi.

Rastet e reja të COVID -19 janë regjistruar në:
-Shkup 277
-Kumanovë 17
-Dibër 7
-Shtip 22
-Prilep 26
-Tetovë 18
-Strugë 8
-Veles 10
-Manastir 13
-Ohër 4
-Kavadarci 4
-Gostivar 5
-Gjevgjeli 24
-Strumicë 30
-Kriva Palankë 2
-Radovish 6
-Koçani 12
-Probishtip 3
-Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 1
-Valandovë 5
-Vinicë 1
-Delçevë 1
-Sveti Nikole 9
-Kërçovë 15
-Resnje 8
-Negotinë 5

Në spital humbën jetën gjashtë pacientë një nga Manastiri (66),një nga Kumanova (57), një nga Prilepi (72), një nga Sveti Nikole (69), një nga Velesi (67) dhe një nga Negotina (55).