Kryeministri

Rama për studentët: Ata s’janë studentë, por militantë

Nga studio e emisionit “Opinion”, kryeministri Edi Rama studentët që po protestojnë poshtë zyrës së tij.
Sipas tij ata nuk janë studentë, por militantë partish.

“Ata që qëndrojnë aty gjithë natën le ti rrinë aty edhe 40 vjet.

Ata nuk janë studentë, por militantë partie. Ata financohen me batanije, ushqime dhe ngrohje nga partitë politike” – tha Rama.