Këngëtari

R-JAN lanson hitin “JA JA” (VIDEO)

Këngëtari i njohur me emrin artistik R-Jan, sapo e ka lansuar këngën e re, e cila i ka të gjitha premisat për t’u bërë hit.

Tekstin e këngës e ka shkruar vetë R-Jan, kurse musikën dhe produksionin e ka bërë Bigdeal Records.

Klipi është realizuar nga Imagine Films.

https://www.youtube.com/watch?v=wCPedQZFJvo