Prishtinë

Qytetarit i humb kuleta në Prishtinë, një çift ia vjedhë dhe ikën

Një qytetarit në Prishtinë i është vjedhur kuleta nga një djalë dhe një vajzë vetëm dy sekonda pasi i kishte rënë nga xhepi.

Dy qytetarët pasi e panë që kuleta i kishte rënë vendosën ta marrin kuletën dhe të ikin nga vend i ngjarjes. Pjesë e kësaj vjedhjeje ishte edhe një vajzë, e cila nuk reagoi për këtë gjest dhe ikën të dy.

Gazeta Blic ka siguruar video, ku shihen një djalë dhe një vajzë teksa e vjedhin kuletën dhe ikun nga vendi i ngjarjes.