Lotaria

Qytetari që i fitoi dhe humbi një milionë franga brenda disa minutave

Një qytetar i Zvicrës fitoi dhe humbi një milion franga për vetëm disa minuta.

Andreas Birklia u bë milioner kur u tërhoq lotaria, por shumë shpejt televizioni “TV SRF” kërkoi falje për shkak, se siç thuhej kishte ndodhur një gabim, për shkak të problemeve teknike, raporton BBC.

Njoftohet se fituesi i ri i lotarisë do të jetë pas Krishtlindjeve.