I habitur

Qeni reagoi i habitur, ndaj maskës së pronares që ngjante shumë me të (Video)

Megan Vaughan nga Tennessee i Shteteve të Bashkuara, e ka habitur qenin e saj Cash, me një maskë që ngjanë sikur ai.

Me këtë rast, kafsha shtëpiake nuk dinte a të ikte apo të qëndronte, ndërsa hezitonte ta shikonte maskën që e kishte vendosur pronarja, transmeton Telegrafi.

“Halloween nuk është vetëm për njerëz, pasi edhe kafshët duhet të frikësohen nga pak”, ka shkruar Vaughan.

Mënyra se si reagoi qeni, është pëlqyer shumë, dukë bërë që të shpërndahet dhe të pëlqehet shumë.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=J9cbx0scxjA