KEDS

Punime në rrjet, KEDS-i tregon cilat vende do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka bërë të ditur se më 25 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen.

KEDS-i ka bërë të ditur se punimet do të kryhen nga palët e treta.

Njoftimi i plotë:

25.02.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Bizneset (kodi: 82000020) nga ora 11:00 deri 14:30

Vendet: 19 konsumatorë komercial – Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezrit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokssi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumatorë) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Arsyeja: realizimi i urave TM, sipas PEE.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi (kodi: 30000014) nga ora 12:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: zhvendosja e kthinave TM dhe GM, sipas PEE