Punëtori i ‘Bechtel Enkas’ mbeti i varur në vinç për dy orë (FOTO)

Mbrëmë në autostrandën “Arbën Xhaferi” ndodhi një incident ku u lënduan disa punëtorë të kompanisë Bechtel Enka.

Gjashtë punëtorë pësuan lëndime trupore, të cilët më pastaj iu nënshtruan trajtimeve mjekësore.

Asnjë nga ta nuk ishte në rrezik për jetë.

Mirëpo, pamje të reja tregojnë se si në mbrëmjën e incidentit, njëri nga punëtorët, Përparim Sadiku, kishte mbetur i varur në vinç për dy orë.

Ndryshe, incidenti kishte ndodhur dje në vendin e quajtur “Uji i thartë” në Han të Elezit rreth orës 17:00.Në bazë të deklaratave të të lënduarve, aksidenti kishte ardhur pasi është rrëzuar një trase në lartësi prej 4-5 metra dhe të gjithë personat që janë lënduar, kanë qenë duke punuar në atë pjes