Presidenti

Punët llugë në Shqipëri, Ilir Meta relaksohet nga Bjeshkët e Kosovës

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, është duke i kaluar pushimet në Kosovë.

Presidenti shqiptar Ilir Meta i ka zhvendosur pushimet në Jazhnicë, ku po shijon freskinë e liqenit dhe relievit malor të zonës.

Kreu i shtetit ka postuar një video përshëndetëse për ndjekësit e tij teksa noton në këtë liqe.

Postimi i plotë i Metës pa ndërhyrje:

Një mrekulli e veçantë këtë herë ishte të zbuloja dhe të notoja në Liqenin e Jazhincës, një monument i rrallë natyror 2180 metra mbi nivelin e detitLiqeni i Madh i Jazhincës gjendet në rrënjë të majeve Bistra 1 dhe majes së Liqenit, Kosovë.

Liqeni i Jazhincës e ka ngjyrë të errët të gjelbërt si safir dhe është i rrethuar nga shkëmbinjë të mëdhenj.

loading…