Shqiperi

Publikohet bilanci i fundit i të infektuarve nga koronavirusi në Shqipëri

Ka shkuar ne 872 numri i te prekurve me koronavirus në vendin tone, me vetem 4 raste te reja.

Rastet e reja, sipas Ministrisë së Shëndetësisë kanë dalë pas testimit të kryer në personat e dyshuar gjatë 24 orëve të fundit.

Situata mbetet e qendrueshme dhe niveli i trasmetueshmerise eshte i ulet.