Pse nuk preferohet fjetja në bark

Të gjithë kanë pozitën e pëlqyer për të fjetur, mirëpo janë disa pozita më të preferuar e disa të tjera më të dëmshme për shëndetin tuaj.

Ndër pozitat që përkeqëson shëndetin është fjetja në bark.

Fjetja me bark është shumë e rrezikshme, pasi ushtroni presion te të gjitha organet tuaja jetësore, që shkaktojnë dëme nervore dhe probleme me zemrën. Për më tepër shumë njerëz që flenë në këtë pozicion, pëlqejnë të rrokullisin duart nën gjoks.

Kjo mund të çojë në ngërç, ose mpirje totale e duarve, si dhe nuk preferohet për shkak të vështirësive të vogla që mund t’i shkaktohen frymëmarrjes.