Tensione

Protestë në Athinë për vrasjen e grekut në Gjirokastër

Mbrëmjen e së dielës, përpara Ambasadës Shqiptare në Athinë u organizua një protestë për vdekjen e Kostandinos Kaçifës, i cili u përlesh sot me policinë në Bularat të Gjirokastrës.

Në protestë kanë qenë edhe përfaqësues të Partisë Agimi i Artë, si dhe eksponentë të organizatave që përfaqëson minoritetin grek.