Shqipëri

Protesta në disa qytete të vendit, Rama shpjegon se çfarë po ndodh

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në Twitter pas protestave në disa qytete të vendit.

“Interesant! Punonjësit e Bashkisë Lezhë protestojnë si fermerë, të Bashkisë Shkodër si shoferë dhe të Bashkisë Kavajë si francezë. Studentët s’duhet të dialogojnë, po duhen mbajtur peng me çdo kusht që të përdoren si qendër graviteti e revolucionit të Lulit & Monikës. Jo politikë?”, shkruan Rama në rrjetin social.