Protesta, gomonia me flamur britanik dhe shqiptar “shfaqet” në mes të Tiranës

Idetë e protestës së opozitës që zhvillohet sot në Tiranë janë nga më të ndryshmet.

Protestuesit kanë sjellë një gomone në të cilën ndodhet flamuri shqiptar përkrahë atij të Mbretërisë së Bashkuar duke “simbolizuar” kështu largimin e shqiptarëve drejt gadishullit britanik dhe bujës së madhe mediatike të kohëve të fundit.

/Gazeta Express