Presidenti i Shqipërisë

Presidenti Ilir Meta arrin në Kosovë

Edhe presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, veçse ka arritur në Prishtinë, për të marrë pjesë në ceremoninë e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Ai ka arritur në hotelin, ku po qëndrojnë ish-presidenti Bill Clinton dhe ish-sekretarja, Albright.

Meta është pritur nga ana e ish-presidentes kosovare, Atifete Jahjaga.