Aro Muric

Portieri i Manchester Cityt uron Ushtrinë e Kosovës

Pas 20 vitesh nga përfundimi i luftës në Kosovë, vendi ynë është bërë me ushtri.

Këtë ngjarje mjaft të rëndësishme duket që e ka përcjellur më vëmendje edhe portieri i Manchester Cityt dhe Përfaqësueses së Kosovës, Arijanet Muriç.

Menjëherë pas votimit, Muriç ka publikuar një foto në rrjetin e tij social Facebook, ku i ka bashkangjitur flamuj të Kosovës dhe Shqipërisë.