Petar Bogojeski

Politikani maqedonas e kërcënon me jetë Ali Ahmetin: Ka ardhur koha ta mbështjellim me flamur të bardhë

Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI-së, Ali Ahmetin, me jetë.

Ai në video thotë se derisa në vitin 2001 detyroi maqedonasit që të dorëzohen dhe të ngrenë flamurin e bardhë, ka ardhur koha që ne maqedonasit të bashkohemi dhe atë të mbështjellim me flamur të bardhë.

Video në vazhdim: