Vlorë

Përmbytet Vlora

Reshjet e dendura të shiut që kanë rënë gjatë natës, kanë shkaktuar përmbytje në qytetin e Vlorës.

Disa rrugë dhe lagje janë nën ujë, e po ashtu dhe Porti i Vlorës është i përmbytur.

Kjo ka sjellë vonesa në përpunimin e pasagjerëve, pasi ambientet e portit janë thuajse tërësisht nën ujë.