konferencë

Përfundon thirrja publike për mbështetje financiare për bujqit e rinj

Në fshatin Orizare të Epërme të Velesit, sot do të mbahet pres konferencë lidhur me përfundimin e thirrjes publike për mbështetje financiare nga 10.000 eurot e pakthyeshme për bujqit e rinj.

Në konferencë do të marrin pjesë ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikollovski së bashku me drejtorin e Agjencisë për Mbështetje Financiare dhe Zhvillim Rural Nikollçe Babovski.