Protestë

Përfundon afati, Studentët: Betejën e kemi me Ministrinë e Arsimit

Teksa ka përfunduar afati që studentët protestues i kishin vendosur qeverisë Rama.

Teksa ka përfunduar afati që studentët protestues i kishin vendosur qeverisë Rama për plotësimin e kushteve të vendosura nga ata, mbetet e paqartë se si do të vijojë protesta.

“Jo dhunë, jo dhunë” dhe “Betejën e kemi me Ministrinë e Arsimit, do të qëndrojmë këtu”, janë disa prej thirrjeve të protestuesve, teksa një pjesë e tyre dëshirojnë që të zhvendosen për të protestuar përballë kryeministrisë.