Foto

Perëndime sahariane në Prishtinë

Meteorologu Mendim Rugova ka publikuar dy fotografi ku shihen perëndimet sahariane të diellit në Prishtinë.

Këto ditë, temperatura të larta kanë mbizotëruar në vendin tonë.

Rugova ka njoftuar se vala e nxehtësisë përfundon. Javën vijuese priten rrebeshe shiu dhe temperatura përreth mesatareve.