Zgjedhjet lokale

PDK nesër zyrtarizon kandidaturat për kryetar në Prizren dhe Fushë Kosovë

Partia Demokratike e Kosovës, të shtunën zyrtarizon kandidatët për kryetarë të komunave Prizren dhe Fushë Kosovë.

Prezantimin e tyre do të bëjë, kryetari në detyrë i kësaj partie, Enver Hoxhaj.

Konferenca për kandidatin që do ta synojë Prizrenin fillon në ora 13:00, ndërsa për atë të Fushë Kosovës nga ora 15:00.

Partia Demokratike e Kosovës në asnjërën prej këtyre komunave nuk qeverisë.