Anxhela Peristeri

Paraqitja seksi e Anxhela Peristerit në Eurovision, me fustan të çarë deri në bel

Këngëtarja shqiptare Anxhela Peristeri po na befason me paraqitjet e saj në Eurovision.

Ajo po kujdeset të duket mjaftë IN dhe provokuese duke reklamuar linjat trupore në veshje të ngushtë.

Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është anxhela.png

Së fundmi ishte Kaci ai i cili ndau dy imazhe duke treguar grimin dhe flokët që janë të rregulluar për mrekulli.

Ajo çka bie në sy është veshja e saj, ku me një fustan të ngushtë e të çarë deri tek beli arriti ti mahnit të gjithë.