Impianti

Pamje të reja nga “Arena Kombëtare”, vendoset struktura metalike

Pamje të reja të Arenës Kombëtare janë publikuar ditën e sotme nga Federata Shqiptare e Futbollit.

Impianti tashmë ka marrë formë dhe punimet duket se janë duke vazhduar me intensitet të lartë për të bërë që stadiumi të jetë gati në vitin e ardhshëm.

Shpërndaje