Presidentja e Kosovës

Osmani: Mërgata shtylla e shtetit tonë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se mërgata është shtylla e shtetit të Kosovës.

Ajo ka bashkëbiseduar me mërgatën kosovare në Gjermani sot, ndërsa është në vizitë dyditore me ftesë të presidentit të Gjermanisë, Franz-Walter Steinmeier.

“Mërgata jonë janë shtylla e shtetit tonë. Ishte kënaqësi të bashkëbisedojmë sonte për ecjen përpara dhe zhvillimin e vendit tonë”, ka shkruar Osmani në Facebook.